Țigarete în valoare de peste 21.000 lei, descoperite ascunse în interiorul a două mijloace de transport

Țigarete în valoare de peste 21.000 lei, descoperite ascunse în interiorul a două mijloace de transport
Țigarete în valoare de peste 21.000 lei, descoperite ascunse în interiorul a două mijloace de transport

Descriere

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui autocamion și a unui microbuz, 18.800 de țigarete, ascunse și nedeclarate.

În ultimele 48 ore, la diferite intervale de timp, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-au prezentat pentru a intra în țară un cetățean bulgar, în vârstă de 26 ani, aflat la volanul unui microbuz și un cetățean bulgar în vârstă de 49 de ani, aflat la volanul unui autocamion.

În urma controlului efectuat asupra mijloacelor de transport, au fost descoperite ascunse, cantitatea totală de 18.800 de țigarete (940 pachete de țigări). Țigările de diferite mărci aveau aplicate timbrul fiscal bulgăresc, iar șoferii în cauză nu au putut prezenta documente de proveniență pentru acestea.

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de aproximativ 21.620 lei, a fost indisponibilizată de către polițiștii de frontieră, iar în cauză a fost întocmit dosar penal, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.
Țigarete în valoare de peste 21.000 lei, descoperite ascunse în interiorul a două mijloace de transport Țigarete în valoare de peste 21.000 lei, descoperite ascunse în interiorul a două mijloace de transport

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.