Aproximativ 17.000 țigarete descoperite ascunse printre bagajele transportate într-un microbuz, în PTF Calafat

image_title_here
Aproximativ 17.000 țigarete descoperite ascunse printre bagajele transportate într-un microbuz, în PTF Calafat

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit ascunse printre bagajele transportate într-un microbuz, cantitatea totală de 16.800 țigarete (840 pachete de țigări), în valoare de aproximativ 19.320 lei, fără documente de provenienţă.

În data de 11.05.2024, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, un cetățean bulgar, aflat la volanul unui microbuz, care se deplasa pe ruta Bulgaria-Belgia.


În urma controlului de frontieră efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunse printre bagajele personale, cantitatea totală de 16.800 de țigarete (840 pachete de țigări). Țigările descoperite, de diferite mărci, aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc, iar șoferul nu a putut prezenta documente de proveniență.

Întreaga cantitate de țigarete, estimată la o valoare de 19.320 lei, a fost indisponibilizată de către polițiști, iar cetățeanului bulgar i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigarete, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.Follow us on Google News

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.