Bunuri susceptibile a fi contrafăcute în valoare de peste 9.000.000 lei, confiscate de poliţiştii de frontieră în PTF Calafat

image_title_here
Bunuri susceptibile a fi contrafăcute în valoare de peste 9.000.000 lei, confiscate de poliţiştii de frontieră în PTF Calafat

Polițiștii de frontieră români și bulgari au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui camion, peste 45.800 de bunuri, toate purtând însemnele unor branduri de lux şi care prezentau suspiciuni de contrafacere.

În data de 13.06.2024, în jurul orei 19:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în țară, un cetăţean maghiar, în vârstă de 55 de ani, la volanul unui camion încărcat cu diverse bunuri, care circula pe ruta Grecia-Ungaria.

Cu ocazia efectuării controlului mijlocului de transport, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră români și bulgari a descoperit, în compartimentul de marfă mai multe cutii de carton ce conțineau produse susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute.

În urma inventarierii mărfurilor transportate, echipa comună a stabilit că în automarfar erau 45.820 de bunuri, articole de marochinărie, textile şi ochelari de soare, toate susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de aproximativ 9.164.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.Follow us on Google News

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.