Olguța vrea autostradă spre Calafat

image_title_here
Olguța vrea autostradă spre Calafat
Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, spune că următoarea țintă pentru dezvoltarea orașului este construirea unei autostrăzi care să lege municipiul de Calafat, oraș aflat pe malul Dunării, unde există atât un pod către Bulgaria, dar și un port. Edilul spune că, astfel, Craiova va deveni un pol regional de dezvoltare

„Faptul că reușim să inaugurăm, anul acesta, Drumul Expres Pitești-Craiova cred că este, pentru noi, cea mai bună veste pe care a primit-o în ultimii ani orașul Craiova, pentru că asta înseamnă dezvoltarea noastră, iar dezvoltarea se va continua inclusiv cu legăturile pe care le vom avea cu întreaga regiune Oltenia, cu Vestul țării, cu granița de Vest, pentru că, în sfârșit, producătorii din Oltenia vor putea să-și ducă marfa către granițe. De asemenea, prioritatea zero pe care o avem și pe care o discutăm de anul trecut este Craiova – Calafat. Noi așa suntem, oltenii, cerem, când ni se dă, mergem mai departe. Pentru noi e deja etapa următoare. Și etapa următoare pentru dezvoltarea acestei regiuni trebuie să fie Craiova – Calafat, care va face din Craiova un hub regional, un pol regional, inclusiv pentru legăturile pe care le va avea cu Serbia și cu Bulgaria“, a declarat Olguța Vasilescu, care a participat miercuri, alături de premierul Marcel Ciolacu și de ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu, la o vizită pe șantierul tronsonului 1 al Drumului Expres Craiova – Pitești, despre care constructorul spune că va fi gata până la finalul acestui an. „Vestea bună este că turiștii care vor veni anul acesta la Târgul de Crăciun vor putea să vină direct pe un drum expres, în regim de autostradă“, a mai spus primarul Craiovei.



Follow us on Google News

About the author

Gigel Ciobanu
Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.