Depistat la volan fără să aibă permis de conducere și sub influența alcoolului

image_title_here
Depistat la volan fără să aibă permis de conducere și sub influența alcoolului

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Calafat au oprit vineri seară pentru control, pe strada Parângului din localitate, un autoturism la volanul căruia a fost identificat un bărbat, de 65 de ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei de vehicul pe care îl conducea.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, cercetările fiind continuate, urmând a fi dispuse măsuri legale.<\p>
Follow us on Google News .

About the author

Gigel Ciobanu
Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.