News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

BOMBĂ LA CRAIOVA: Mititelu a dat clubul în judecată şi cere 10 milioane de euro, spune Piţurcă

BOMBĂ LA CRAIOVA: Mititelu a dat clubul în judecată şi cere 10 milioane de euro, spune Piţurcă

Victor Piţurcă e sigur că Mititelu nu va forma nicio echipă la Craiova, singurul lucru pe care îl doreşte patronul Ştiinţei fiind obţinerea unor despăgubiri din partea FRF-ului.
Selecţionerul Victor Piţurcă a dezvăluit faptul că Mititelu şi soţia sa au dat în judecată clubul şi cer suma de 10 milioane de euro. Piţurcă a mai precizat că a primit două citaţii prin care Mititelu îi cere despăgubiri de 25 de milioane de euro.

"Nu vă faceţi iluzii, că Mititelu nu vrea să joace în Liga a II-a. Vreau să ştiu şi eu lista asta de 39 de jucători de care vorbeşte el, mai era vorba de maxim cinci-şase jucători. Fanii să nu îşi facă iluzii că el a premeditat totul şi acum are scuzele necesare. El poate face echipă fără niciun fel de problemă, dar nu vrea asta. Are să-mi dea 7 milioane de euro, iar dacă revine în liga secundă e normal să îmi dea banii, dar ei nu pot reveni pentru că sunt în insolvenţă de vreo opt ani. Societatea respectivă este în insolvenţă pentru că Mititelu a dat în judecată atât de mulţi oameni încât nici el nu mai ştie ce se întâmplă.

Eu am de la club de luat acei bani, de la acţionari. Mititelu şi soţia lui cer de la club 10 milioane de euro, nimeni nu ştia asta. Am primit două citaţii din partea lui, că am de plătit 5 milioane de euro pentru că am plecat de la Craiova şi 20 de milioane de euro drept daune. Acum de curând am primit o citaţie în care se spune că nu eram antrenorul Craiovei, nici el nu mai ştie ce procese are.

Vreau ca Mititleu să fie reprimit în liga a doua, iar FIFA şi UEFA să suspende tot fotbalul românesc. El nu şi-a plătit jucătorii, antrenorii, iar acum vine şi strigă "hoţii". El nu şi-a respectat contractul cu mine, a fost vorba de o judecată simplă la Comisiile Ligii."
 a spus Victor Piţurcă la Dolce Sport.

Victor Piţurcă a analizat şi evenimentele în care a fost implicat Alexandru Chipciu în ultima vreme şi spune că a observat o schimbare de comportamnt al fotbalistului de la venirea sa în bucureşti.

"Chipciu s-a mai schimbat de când a venit în Bucureşti. Am simţit asta de când a venit ultima oară la naţională. Din păcate îl simt schimbat în rău. Nu mai e acelaşi tip liniştit de la Braşov." a mai spus selecţionerul.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/bomba-la-craiova-mititelu-a-dat-clubul-in-judecata-si-cere-10-milioane-de-euro-spune-piturca_969462.html#ixzz20xQU4MR3
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu