News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Sub presiune, FRF a făcut ieri o ofertă 2 în 1: Universitatea + o echipă a Primăriei Craiova în "B" » "Nu accept mărul otrăvit de la Sandu!"

Sub presiune, FRF a făcut ieri o ofertă 2 în 1: Universitatea + o echipă a Primăriei Craiova în "B" » "Nu accept mărul otrăvit de la Sandu!"


Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei: "Gestul lui Sandu mi se pare unul de lehamite. Mă aşteptam la un loc de A, nu la două de B. Cer corectarea, în totalitate, a nedreptăţii făcute Craiovei!" Adrian Mititelu: "Decizia FRF e o păcăleală de doi bani!".

Ieri, pe site-ul său oficial, FRF a anunţat că "deşi nu este de acord cu hotărîrea Curţii de Apel, la care a şi făcut recurs, FRF pune în aplicare hotărîrea instanţei şi reintegrează SC Fotbal Club U Craiova SA în Liga a II-a din sezonul 2012-2013". Tot ieri, Mircea Sandu a trimis şi o scrisoare către Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, prin care o anunţa că dacă doreşte, poate să înscrie un club al oraşului în Liga a 2-a. 

Olguţa Vasilescu rîde de Mircea Sandu
Răspunsul din partea primarului Craiovei a venit ca o palmă: "Pînă ieri, Craiova nu avea loc să joace nicăieri, acum are chiar două locuri oferite cu dărnicie de FRF. Unul lui Mititelu, unul primăriţei din Craiova. Poate a vrut să-mi facă un cadou, ca femeie, în loc de flori. Evident, domnul Mircea Sandu nu ştie că primarul nu se poate implica într-o echipă. Populaţia a fost consultată şi 74 la sută vrea înapoi echipa dezafiliată, pe care Sandu şi trupa lui au spulberat-o. Eu voi sprijini dorinţa craiovenilor şi voi susţine cheltuielile administrative ale Universităţii. Mă aşteptam la un loc în A, nu la două în B. Cînd vătămezi o parte, orice instanţă te condamnă să repui în drepturile anterioare vătămării partea respectivă, pe tine agresor, şi să plăteşti despăgubiri. Nu am să accept acest măr otrăvit oferit azi, ci trebuie să cer corectarea în totalitate a nedreptăţii făcute Craiovei"

"Încă o ilegalitate!"
Decizia FRF a învolburat şi mai mult războiul dintre Adrian Mititelu şi FRF. "E o vrăjeală hotărîrea lor. Nu recunosc Comitetul de Urgenţă, care nici nu există în actele FRF trimise la tribunal. Ne iau la mişto. Atunci îi transmit lui Mircea Sandu că eu am pus oamenii să rearanjeze vestiarele, terenurile de antrenament. Pînă miercuri la ora 17:00, cînd e programat antrenamentul, aştept ca Naşu' să-mi trimită cei 39 de jucători pe care i-am pierdut din cauza abuzului lor! Sper doar să mi-i trimită urgent, să începem pregătirile"


"Cred că scapă aşa? Procurorii ne tot cer documente în dosarul în care îi acuz pe Sandu şi pe Dragomir de abuz şi cer daune pentru jucătorii pierduţi. Vor plăti pentru ce au făcut Craiovei!" 
Adrian Mititelu, patron Universitatea Craiova

"Dacă ar fi să rămînem în registrul miştocărelii marca FRF, ar trebui să dau un anunţ la mica publicitate de genul: «Schimb două locuri de Liga a doua pe un loc în Liga I, plus echipă»"
Din răspunsul către FRF al primarului Craiovei, Olguţa Vasilescu 

30 de echipe din Liga a 2-a şi din Liga a 3-a nu s-au încris pînă pe 16 iulie, data limită, pentru noul campionat, termenul fiind prelungit pînă pe 30 iulie


"Decizia FRF nu înseamnă că Universitatea Craiova va începe noul sezon. Ei ne-au furat maşina, iar acum ne dau înapoi doar volanul şi o bujie"
Vlad Roşca, vicepreşedinte Craiova

"Nu este timp să se facă o nouă echipă în Bănie care să joace în acest campionat"
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu