News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cetate beach învinge facebook-ul !

Cetate beach învinge facebook-ul !


Localnicii din comuna Cetate nu mai visează la plaja însorită şi la valurile înspumate, pentru că deja au un colţ desprins din vederile cu staţiunile însorite de pe litoral. E adevărat că Dunărea nu e Marea Neagră şi nici valuri înspumate nu sunt, dar la prima vedere plaja te duce cu gândul la o staţiune celebră.Pe drumul principal, cum ajungi în faţa primăriei, faci la stânga şi mergi pe asfaltul neted vreme de cinci minute. Drumul te duce chiar în inima renumitului conac al lui Dinescu. Dar nu te opreşti acolo şi faci la stânga, după care mergi înainte, ţinând Dunărea la braţul drept, iar la braţul stâng o pădurice. Nu apuci să te minunezi de privelişte, că în faţa ochilor apare o altă minunăţie a naturii: o plajă cu nisip fin şi fierbinte şi numeroase umbrele de stuf. Priveliştea te face să te crezi într-o staţiune de pe litoral şi, indiferent că apa e de Dunăre, iar plaja a fost amenajată de autorităţile locale, entuziasmul este ca atunci când ajungi în prima zi la mare.
Facebook vs plaja de la Dunăre

Porţiunea de pe malul Dunării şi-a schimbat aspectul cu ajutorul unor mici investiţii făcute de primarul Marin Duţă, iar tinerii din Cetate se pot lăuda prietenilor din alte localităţi că marea a venit la ei cu plajă, cu o terasă năpădită de muzică şi răcoritoare. Nu există taxă de intrare, iar tinerii se pot distra la orice oră din zi şi din noapte. În plus, în fiecare sâmbătă seara se organizează fieste. “E frumos aici. Eu nu mai stau pe calculator de când s-a amenajat plaja asta. Zici că eşti la mare. Ce facebook? Am şi uitat de el de când vin pe plajă”, spune Cosmin, unul dintre tinerii de pe plajă. Şi pentru persoanele de vârsta a doua sau a treia o baie în apele Dunării este o binecuvântare pe canicula verii, iar plaja frumos amenajată face cu ochiul şi celor din alte localităţi.
SURSA:CALFAT LIVE
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu