News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Dunărea Calafat v-a evolua în liga a IV , care începe pe 11 august

Dunărea Calafat v-a evolua în liga a IV , care începe pe 11 august


Vacanţa este pe sfârşite şi în fotbalul mic, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Dolj anunţând ieri-dimineaţă datele de începere a celor trei eşaloane pe care le organizează. Astfel, Liga a IV-a va debuta pe 11 august şi va alinia la start 16 echipe, pe lângă echipele „vechi“ fiind consemnate şi trei nouăţi: Dunărea Calafat, Progresul Băileşti şi CSJ Ştiinţa U Craiova. „Am acceptat imediat cererea celor de la CSJ Ştiinţa U Craiova de a evolua în Liga a IV-a, pentru că aceşti copii au nevoie să joace şi să crească în valoare. Pentru CSJ vor juca grupele de juniori născuţi în 1993 şi 1994“, a spus vicepreşedintele AJF Dolj, Sorin Pătraşcu. Acesta a punctat că regulamentul la campionatul judeţean nu s-a modificat, competiţia cuprinzând 15 etape în tur şi 15 în retur, urmate de play-off şi Cupa Ligii.
Întrecerile de la Liga a V-a (D1) şi a VI-a (Elită) vor debuta pe 26 august. Liga a V-a va cuprinde trei serii a câte 16 echipe fiecare, şi nu 12 cum a fost sezonul trecut, iar campionatul se va opri după 30 de runde. Acelaşi lucru va fi valabil şi la Elită.
Sursa:calafat live
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu