Dunărea Calafat v-a evolua în liga a IV , care începe pe 11 august

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Vacanţa este pe sfârşite şi în fotbalul mic, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Dolj anunţând ieri-dimineaţă datele de începere a celor trei eşaloane pe care le organizează. Astfel, Liga a IV-a va debuta pe 11 august şi va alinia la start 16 echipe, pe lângă echipele „vechi“ fiind consemnate şi trei nouăţi: Dunărea Calafat, Progresul Băileşti şi CSJ Ştiinţa U Craiova. „Am acceptat imediat cererea celor de la CSJ Ştiinţa U Craiova de a evolua în Liga a IV-a, pentru că aceşti copii au nevoie să joace şi să crească în valoare. Pentru CSJ vor juca grupele de juniori născuţi în 1993 şi 1994“, a spus vicepreşedintele AJF Dolj, Sorin Pătraşcu. Acesta a punctat că regulamentul la campionatul judeţean nu s-a modificat, competiţia cuprinzând 15 etape în tur şi 15 în retur, urmate de play-off şi Cupa Ligii.
Întrecerile de la Liga a V-a (D1) şi a VI-a (Elită) vor debuta pe 26 august. Liga a V-a va cuprinde trei serii a câte 16 echipe fiecare, şi nu 12 cum a fost sezonul trecut, iar campionatul se va opri după 30 de runde. Acelaşi lucru va fi valabil şi la Elită.
Sursa:calafat live

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.