Cum a cucerit Alin primul aur olimpic al României la Londra 2012 » Cîndva, după ce ziarele vor dispărea și tirul se va face cu boabe de laser, oamenii își vor aminti, poate, că plumbul literelor a descris povestea fratelui său, plumbul alicelor

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

De Cătălin Tolontan și Raed Krishan (foto) (Royal Artillery Barracks – Londra)
Cu o zi înainte, totul părea compromis.
Cu patru ani înainte, totul părea încheiat.
După Beijing, Alin Moldoveanu și-a schimbat antrenorul, pușca, “adică o parte a corpului meu, ca și cum mi-aș schimba mîna”, și a încercat să treacă peste deziluzia unui loc 4.
“Trei ani am tras rău. Trei ani m-am chinuit și nu mi-a ieșit aproape nimic deși am continuat să muncesc” ALIN MOLDOVEANU


A ajuns la Olimpiadă pentru că a dat ce a avut mai bun la un concurs. Restul rezultatelor erau modeste.
Nimeni nu-i mai dădea nici o șansă. Claustrat în poligonul Tunari sau acasă, la Focșani, Alin Moldoveanu s-a încăpăţînat să trăiască într-un sport “în care sînt peste 100 de sportivi de mare valoare, din care doar 47 au luat startul la Olimpiadă”, după cum spune favoritul probei de 10 metri pușcă aer comprimat, italianul Niccolo Campriani.
Sursa:gsp.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.