News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Situaţia în care Băsescu va fi audiat de procurori chiar dacă are imunitate. Va da socoteală privind declaraţiile făcute

Situaţia în care Băsescu va fi audiat de procurori chiar dacă are imunitate. Va da socoteală privind declaraţiile făcute


Traian Băsescu vrea să fie audiat de procurori pentru declaraţiile pe care le-a făcut referitoarea la lovitura de stat. 


Uniunea Social Liberală a depus deja o plângere penală la Parchetul General, prin care se cere începerea urmăririi împotriva preşedintelui suspendat şi a altor 14 persoane, pentru răspindire de informaţii false în străinătate şi pentru denigrarea ţării.


Deşi în mod normal, Traian Băsescu se bucură de imunitate, în această perioadă, cât este suspendat, poate fi audiat de procurori.


"Eu sunt deja reclamat la Parchet, ma voi prezenta si imi voi exprima punctul de vedere, sa fiu chemat inainte de a exista justificarea, inainte de avea imunitate si nu-l chemam", a declarat preşedintele suspendat Traian Băsescu.
Sursa:antena3
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu