News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

LOVITURĂ DE TEATRU: FIFA DĂ DREPTATE Craiovei în litigiul cu FRF

LOVITURĂ DE TEATRU: FIFA DĂ DREPTATE Craiovei în litigiul cu FRF


Site-ul editie.ro publică comunicatul FIFA în ceea ce priveşte cazul Universitatea Craiova. Oltenii au intrat în posesia comunicatului integral emis de FIFA. Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, joi, într-o emisiune televizată, că echipele româneşti riscă să fie excluse din competiţiile internaţionale de către FIFA, dacă vor fi puse în aplicare hotărârile Curţii de Apel Bucureşti în cazul Universitatea Craiova.

"Practic, prin continutul final al comunicatului emis de FIFA catre FRF, forul suprem al fotbalului mondial da dreptate clubului Universitatea Craiova si atrage atentia FRF sa nu foloseasca acest document in scop personal, asa cum FRF a facut ieri!", notează editie.ro, citat de gsp.ro

Conducerea Craiovei îl acuză pe Mircea Sandu, preşedintele FRF, că a "omis" un paragraf important din scrisoarea FIFA:
"în ceea ce priveşte litigiul dintre Federaţia Română de Fotbal (denumită în prezentul FRF) şi SC Fotbal Club U Craiova SA, dorim să reluăm cele de mai sus şi să subliniem faptul că problema dacă litigiul în cauză poate face exclusiv obiectul arbitrajului depinde nu numai de obligaţiile prevăzute în Statutul FIFA, ci şi de prevederile legislaţiei naţionale din România. În cazul în care legislaţia din România interzice în mod obligatoriu arbitrajul pentru anumite litigii, FRF nu poate impune membrilor săi recurgerea la o procedură de arbitraj"
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Next
Postare mai nouă
Previous
This is the last post.