News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

MOMENTUL care va intra în istoria neagră a sportului: a rămas STANĂ de PIATRĂ după ce i-a fost furată finala! Cea mai MURDARĂ decizie de arbitraj văzută vreodată la JO

MOMENTUL care va intra în istoria neagră a sportului: a rămas STANĂ de PIATRĂ după ce i-a fost furată finala! Cea mai MURDARĂ decizie de arbitraj văzută vreodată la JO


 UPDATE: Britta Heidemann a pierdut finala după ce a fost învinsă de Shemyakina
UPDATE: Shin A Lam a pierdut finala mică, ratând astfel şi medalia de bronz.
UPDATE: Decizia venită în urma contestaţiei nu a schimbat rezultatul omologat iniţial. Sportiva din Coreea de Sud este eliminată, Shin A Lam a izbucnit în lacrimi la aflarea deciziei.
Caz incredibil la Jocurile Olimpice de la Londra. În semifinala probei de scrimă sud-coreeana Shin A Lam trece prin momente dramatice.


Cronometrul s-a oprit cu doar o secundă înainte de finalul meciului dintre Shin A Lam şi Britta Heidemann, iar atunci când arbitrii au dictat reluarea partidei, cel care se ocupa de partea tehnică a competiţiei a uitat să repornească cronometrul. Sportiva din Germania a realizat patru atacuri în acea "secundă", iar arbitrii au omologat rezultatul şi au permis accesul Brittei Heidemann în finală.


Meciul s-a încheiat practic la 5-5 şi a fost nevoie de "tuşa de aur", repriză care dura un minut. Sportiva din Coreea a avut avantaj şi practic era cea care avea câştig de cauză.


Shin A Lam a rămas consternată pe planşă, refuzând să părăsească "terenul de joc" mai bine de o jumătate de oră. Lacrimile ei de deznădejde nu mai pot întoarce însă rezultatul.

Sportiva din Coreea de Sud are dreptul să depună contestaţie. Shin A Lam nu poate însă să iasă de pe planşă deoarece ar fi descalificată.
9,3 miliarde de lire sterline au fost cheltuite pentru organizarea JO. Este aproape de patru ori mai mult decât costul prevăzut în momentul acceptării candidaturii Londrei, în 2005. Bugetele stabilite iniţial pentru securitate şi ceremoniile de deschidere şi închidere au fost dublate. Cel de securitate ajunge acum la 553 milioane de lire, iar cel pentru ceremonii la 81 de milioane de lire sterline.
sursa foto: captură TVR

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu