News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Rapid deschide astăzi sezonul european pentru echipele româneşti » Duel cu MYPA, scandinavii din Kosovo şi Congo

Rapid deschide astăzi sezonul european pentru echipele româneşti » Duel cu MYPA, scandinavii din Kosovo şi Congo


Calificată în Europa League pe baza clasamentului fair-play,MyPa e o echipă de locurile 3-4 în "Ţara celor o mie de lacuri", se bazează pe fotbalişti de forţă şi are în lot finlandezi cu origini kosovare, congoleze şi irlandeze

Myllykosken Pallo-47 a debutat în prima ligă finlandeză în 1975 şi are în palmares un titlu de campioană (2005) şi trei cupe naţionale (1992, 1995, 1994). Lotul de azi valorează 3,6 milioane de euro, potrivit transfermarkt.de, faţă de 20,5 milioane cel al giuleştenilor, însă anul trecut nordicii au pus mari probleme Timişoarei în Europa League.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu