News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Revine canicula în Calafat !

Revine canicula în Calafat !

După scurta repriză de precipitaţii de ieri, ANM a transmis că începând de astăzi şi cel puţin până vineri, valul de căldură va persista în Muntenia, Dobrogea, sudul şi estul Moldovei şi în cea mai mare parte a Olteniei. “În aceste regiuni se vor înregistra frecvent temperaturi maxime de 35…38 de grade şi pe arii restrânse, cu precădere în Bărăgan şi Lunca Dunării, 39 de grade. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge şi local va depăşi pragul critic de 80”, se arată în atenţionarea Cod galben de caniculă emisă de ANM. Potrivit acesteia, la sfârşitul săptămânii, canicula va persista în cea mai mare parte a zonelor de câmpie şi podiş.

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu