News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

TAS l-a OBLIGAT pe Gigi sa tina cu Craiova :) "Ii multumesc lui Mititelu pentru ca s-a JERTFIT pentru noi! El este EROUL fotbalului romanesc!"

TAS l-a OBLIGAT pe Gigi sa tina cu Craiova :) "Ii multumesc lui Mititelu pentru ca s-a JERTFIT pentru noi! El este EROUL fotbalului romanesc!"

"Legile TAS, frecangeala la picior de lemn", aceasta este concluzia la care a ajuns Gigi Becali dupa ce Tribunalul de la Lausanne a obligat Steaua sa plateasca despagubiri de 800.000 de euro in 'cazul Eugen Baciu'.

Furios dupa decizia data de TAS, Gigi Becali s-a aliat cu Adrian Mititelu in scandalul regulamentelor din fotbal.
"Ii multumesc lui Mititelu ca s-a jertfit pentru noi. Ii multumesc pentru ca mi-a deschis ochii. In ceea ce priveste regulamentele, el este eroul fotbalului romanesc."
"Romania nu recunoaste un tribunal arbitrar din Elvetia. Eu am fost la un tribunal arbitrar aici in Romania. Ce rost are sa mergem la un tribunal din Elvetia. Eu am respectat regulamentele FIFA si UEFA."
"Noi nu avem conventie de respectare a deciziilor de la TAS. Legile TAS sunt frecangeala la picior de lemn, asta sunt! Ca un stabor tiganesc, nu trebuie sa recunoastem deciziile TAS", a spus Becali la Sport.ro.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu