News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Un an de la dezastrul Stiintei!

Un an de la dezastrul Stiintei!


Astazi se implineste un an de cand FC UNIVERSITATEA CRAIOVA a fost rasa miseleste de pe harta fotbalului romanesc, iar bunurile sale patrimoniale au fost furate, fara rusine, si in vazul tuturor!

 Pe 20 iulie 2011, Comitetul Executiv al FRF, acest stabor al fotbalului romanesc, a hotarat sa excluda provizoriu FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, fara a avea, iar instantele civile romanesti au probat apoi acest lucru, vreun motiv real si legal pentru o astfel de decizie, UNICA in fotbalul mondial!

In ziua in care Marele Ilie Balaci isi serba onomastica, iar ingerul pazitor al Stiintei, Adrian Paunescu, ar fi implinit 68 ani, 12 nulitati umane si juridice au apasat pe tragaci, fara somatie, punand la pamant Universitatea Craiova fotbalistica, dupa avea 63 de ani de continuitate, in doar cateva zeci de secunde. (vezi alaturat cele 4 randuri din adresa trimisa de FRF)
Privim astazi, dupa 365 de zile de lupta cu mafia ferefista, cand Stiinta si-a castigat dreptatea in justitie si asteapta sa fie repusa in drepturi, cu si mai mare dispret declaratia aroganta pe care o facea Mircea Sandu in acea zi fatidica, de 20 iulie 2011 (pe care o puteti revedea in linkul de mai jos): "Lumea să nu sufere niciun şoc după decizia Comitetului Executiv. S-a încălcat grav statutul FRF. Nu mai există cale de întoarcere! Nicio instanta din Romania nu va putea intoarce aceasta decizie, ce mai poate fi atacată de Craiova doar la ONU!!!"
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu