News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cotele Apelor Dunării sunt în scădere, navigatorii ar putea avea probleme în următoarea perioadă

Cotele Apelor Dunării sunt în scădere, navigatorii ar putea avea probleme în următoarea perioadă


Cotele apelor Dunării sunt în scădere, iar navigatorii ar putea avea probleme în următoarea perioadă, armatorii fiind sfătuiţi să urmărească atent cotele apelor fluviului şi în funcţie de acestea să stabilească încărcătura navelor, informează NewsIn.

Reprezentanţi de la Apelor Române Mehedinţi spun că în zilele următoare se aşteaptă la o scădere a cotelor apelor Dunării.
„Se aşteaptă o uşoară scădere a debitelor Dunării, în jurul datei de 15 august. Debitele se situează sub debitul mediu multianual caracteristic lunii august, care este de 4300 mc/s. Conform prognozei, ne aşteptăm să scadă la 3200 mc/s”, a spus Magda Someşan, purtătorul de cuvânt al Apelor Române Mehedinţi.
Potrivit Căpităniei Zonale Drobeta Turnu Severin, deocamdată nu sunt probleme de navigaţie pe Dunăre.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu