News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Florin Costea şi Prepeliţă înapoi la Craiova? » Dragomir: "Mititelu îşi va lua jucătorii!"

Florin Costea şi Prepeliţă înapoi la Craiova? » Dragomir: "Mititelu îşi va lua jucătorii!"

Invitat la Fanatik Show, Dumitru Dragomir a ţinut să facă o precizare cu privire la cazul Universităţii Craiova, echipa care este din ce în ce mai aproape de a reveni în fotbalul profesionist.


"Dacă FIFA şi UEFA nu ne suspendă din toate competiţiile, pentru cazul Craiova, să nu-mi spuneţi mie Dragomir! Cazul FC Sion reprezintă un precedent! Jucătorii se vor întoarce la club, exact în postura în care se aflau înainte de luarea decizie de către FRF! Adică Mititelu îşi va lua jucătorii!"

Dragomir a vorbit şi despre reprogramarea meciului Dinamo - Rapid, partidă care trebuia iniţial să se joace în etapa din week-end-ul viitor, însă dinamoviştii au amînat-o pentru a susţine amicalul cu Barcelona. "Oficial vă spun, meciul Dinamo - Rapid nu se va disputa pe 18 decembrie. Deocamdată, nu se ştie cînd va fi reprogramat."

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu