News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Liga a IV-a Dolj începe în mijlocul caniculei !

Liga a IV-a Dolj începe în mijlocul caniculei !


Conducerea AJF Dolj a anunţat că prima etapă a Ligii a IV-a Dolj se va desfăşura aşa cum era programată iniţial, sâmbătă 11 august, chiar dacă temperaturile sunt foarte ridicate în această perioadă.
Vicepreşedintele AJF Dolj, Sorin Pătraşcu, a declarat, în exclusivitate pentru Jurnalul Olteniei, de ce nu va fi amânat startul noului sezon. “Avem un program foarte încărcat, cu meciuri în campionat şi în play-off. Vom avea şi destule etape intermediare şi nu se putea amâna startul sezonului. În plus, vom termina campionatul să dăm ocazia campioanei judeţului să se pregătească pentru play-off”, a declarat Sorin Pătraşcu. Acesta a găsit soluţia pentru ca jucătorii să nu fie afectaţi de caniculă: “Partidele de la seniori vor începe la ora 10 şi până la ora 11.45 nu va fi foarte cald. Juniorii vor evolua vineri, de la ora 19.00. Vom avea grijă să se desfăşoare în condiţii optime.”
Până acum nu a început decât Liga I, ligile a doua şi a treia urmând să înceapă la începutul lunii septembrie. Decizia luată de AJF Dolj a fost criticată de Silviu Bogdan care a fost ales preşedinte la forului doljean, dar nepus în funcţie: “Este inadmisibil ca Liga a IV-a să înceapă înainte de Liga a II-a şi a III-a. Afară este foarte cald şi nu ne putem bate joc de jucători. După ce voi termina procesele cu Nicu Neagoe vom avea un campionat mult mai bine organizat.”

Liga a IV-a Dolj, prima etapă
Viitorul Cârcea – CSJ Ştiinţa U Craiova
FC Leamna – Recolta Ostroveni
Progresul Segarcea – Dunărea Calafat
Prometeu Craiova – FC Podari
Dinamyk Craiova – Energia Craiova
CSO Filiaşi – Amaradia Melineşti
GP Craiova – Progresul Băileşti
Avântul Pieleşti – CS Işalniţa

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu