News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Guvernul vrea să dea înapoi banii din taxa auto

Guvernul vrea să dea înapoi banii din taxa auto

Guvernul va decide, printr-o ordonanţă de urgenţă, modalitatea prin care cetăţenii vor primi banii din taxa auto încasată ilegal până acum, a anunţat ieri premierul Victor Ponta, precizând că ordonanţa va fi aprobată la sfârşitul acestei luni. „Am discutat să identificăm împreună o procedură administrativă prin care zecile de mii de procese aflate pe rol, ale cetăţenilor români care îşi cer înapoi banii încasaţi ilegal, să fie soluţionate fără a se mai apela la instanţă. Suntem într-o situaţie identică cu ceea ce se întâmpla cu acei bani încasaţi ilegal pensionarilor (n.r. – din CASS). Am dat banii înapoi, la fel trebuie să facem şi cu taxa auto. E clar că Guvernul va trebui să dea banii înapoi. (…) Avem deja mii de procese identice. Practic, Guvernul a pierdut procesul. Nu are rost să-i mai ţinem pe ceilalţi în zeci de mii de procese şi să ţinem instanţele, judecătorii, grefierii ocupaţi, ci trebuie să recunoaştem că legea Guvernului Boc a fost greşită şi să găsim o posibilitate de rambursare a banilor pe care statul i-a încasat ilegal”, a explicat Victor Ponta. OUG nu poate fi dată decât la sfârşitul lunii august, pentru că în 5 zile trebuie convocat Parlamentul, a precizat Ponta.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu