News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Mircea Sandu spune STOP în 2014 » Becali: "E cea mai înţeleaptă hotărîre să nu mai candideze"

Mircea Sandu spune STOP în 2014 » Becali: "E cea mai înţeleaptă hotărîre să nu mai candideze"


Contestat în dese rînduri de suporterii de pe stadioanele din România, Mircea Sandu pare decis să renunţe la şefia FRF după 22 de ani de cînd este în funcţie. El ar fi decis să nu mai candideze la alegerile pentru şefia FRF care vor avea loc în 2014, anunţă azi GSP TV.


Naşul va împlini în luna octombrie 60 de ani şi în 2014, atunci cînd vor avea loc alegerile, ar împlini 24 de ani de cînd este în fruntea Federaţiei. Pe 26 ianuarie 2007, Sandu a devenit membru cu drepturi depline în Comitetul Executiv al UEFA.


"Dacă Mircea Sandu se retrage, va fi foarte apreciat. E cea mai înţeleaptă hotărîre să nu mai candideze în 2014. E timpul să vină un manager tînăr, avocaţi, jurişti. Aceeaşi decizie ar trebui s-o ia şi nea Mitică", a comentat informaţia Gigi Becali la Versus de pe GSP TV.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu