News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Preliminariile Cupei Mondiale 2014 » Meciurile de pe teren propriu ale României se văd la Antena 1

Preliminariile Cupei Mondiale 2014 » Meciurile de pe teren propriu ale României se văd la Antena 1


Postul de televiziune Antena 1 va transmite meciurile de pe teren propriu ale echipei naţionale din preliminariile Cupei Mondiale 2014, a anunţat azi site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

"Comitetul Executiv a fost informat cu privire la drepturile media pentru teritoriul României, ce au făcut obiectul cererii de ofertă, ale meciurilor pe care echipa noastră naţională A le va disputa pe teren propriu în preliminariile Cupei Mondiale FIFA 2014, să fie acordate trustului Intact (Antena 1)". Drepturile TV includ şi eventualul meci de baraj, manşa de pe teren propriu, al primei reprezentative.

Meciurile oficiale ce vor fi disputate de echipa naţională de seniori a României în calitate de gazdă în cadrul preliminariilor CM 2014:

România - Andorra (11 septembrie 2012)
România - Olanda (16 octombrie 2012)
România - Ungaria (6 septembrie 2013)
România - Turcia (10 septembrie 2013)
România - Estonia (15 octombrie 2013)
Sursa:gsp.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu