News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Percheziţii la vânzătorii de ţigări de contrabandă

Percheziţii la vânzătorii de ţigări de contrabandă


Ofiţerii Serviciului de Investigarea Fraudelor din cadrul IPJ Dolj, însoţiţi de reprezentanţii Direcţiei Regionale de Accize şi Operaţiuni Vamale Craiova, au organizat ieri o acţiune în Piaţa Centrală din municipiu cu scopul de a combate comerţul cu ţigări netimbrate. 
În urma raziei, poliţiştii au depistat nouă societăţi comerciale care aveau la vânzare ţigări de contrabandă. 
Din cercetările făcute de poliţişti s-a stabilit că persoanele care vând ţigări netimbrate folosesc printre cele mai neobişnuite locuri pentru a ascunde pachetele de ţigări, de la pubelele de gunoi din piaţă, până la frigidere, pachete de zahăr ori ghivece cu flori. În urma acţiunii poliţiştilor de la Investigarea fraudelor au fost găsite şi confiscate 1.180 de pachete de ţigări, în valoare de aproximativ 9.500 de lei. Pentru că au scos la vânzare ţigări de contrabandă, reprezentanţii celor nouă societăţi comerciale au fost amendaţi de reprezentanţii Direcţiei Regionale de Accize şi Operaţiuni Vamale Craiova cu câte 20.000 de lei. 
Astfel de acţiuni vor fi făcute periodic de ofiţerii Serviciului de Investigarea Fraudelor, fiind vizate toate pieţele şi târgurile din municipiul Craiova, unde se vând ţigări netimbrate.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu