News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

România și Bulgaria riscă sancțiuni mari din partea UE dacă nu inaugurează o linie de feribot

România și Bulgaria riscă sancțiuni mari din partea UE dacă nu inaugurează o linie de feribot


România și Bulgaria riscă sancțiuni financiare mari din partea UE dacă nu inaugurează linia de feribot Silistra-Călărași, relatează Novinite, citată de NewsIn. Linia de feribot, construită cu bani europeni, nu funcționează de trei ani din cauza unor neînțelegeri între concesionarii din cele două țări care trebuie să gestioneze funcționarea liniei. 

La 4 mai, guvernul de la Sofia a decis să anuleze contractul de concesionare pe 35 de ani încheiat cu Danube Industrial Park AD, pe motiv că firma nu și-a îndeplinit obligațiile contractuale.
La începutul lunii iunie, terminalul din Bulgaria a fost transferat Companiei portuare naționale. 
În prezent, Bulgaria negociază cu România pentru a găsi o soluție în vederea funcționării liniei.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu