S-au urcat băuţi la volan

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Craioveanul Alexandru C. nu a mai ţinut cont vineri, 10 august, de numărul paharelor băute şi s-a urcat la volan. Acesta a fost depistat în trafic în comuna Măceşu de Jos de lucrătorii Formaţiunii Rutiere Segarcea, având o concentraţie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitatea medicală în vederea recoltării de probe biologice. “Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice”, precizează Amelia Căprărin, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Dolj.

Ameţit de aburii alcoolului, Ionuţ P., în vârstă de 26 de ani, din oraşul Dăbuleni, “a uitat” că nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule şi s-a urcat la volanul unui autoturism. “Plimbarea” s-a sfârşit într-un gard metalic la intersecţia străzilor „Unirii” cu „Constantin Brâncoveanu”. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au întocmit în cauză dosar de cercetare penală pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice – bărbatul având o concentraţie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat – şi conducere fără permis.

Tot băut în timp ce conducea autoturismul a fost prins şi craioveanul Ion N., în vârstă de 39 de ani. Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat la volanul autovehiculului pe strada „George Enescu”, având o concentraţie de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. “I-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală, conform OUG nr. 195/2002 R, pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice”, a mai menţionat Amelia Căprărin.

Sâmbătă, 11 august, la primele ore ale dimineţii, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Bucovăţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că în satul Gura Văii a avut loc un eveniment rutier. Echipa ajunsă la faţa locului a stabilit, din primele cercetări, faptul că Valter D., în vârstă de 27 ani, din comuna Cerăt, a pierdut controlul autoturismului, intrând cu acesta în şanţul de pe marginea drumului. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, având o concentraţie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi i-a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.