News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Scandal URIAŞ declanşat de amicalul DINAMO-BARCELONA

Scandal URIAŞ declanşat de amicalul DINAMO-BARCELONA


Adrian Thiess, unul dintre organizatorii meciului Dinamo - FC Barcelona, care va avea loc pe 11 august, pe Arena Naţională din Bucureşti, l-a atacat violent pe Dumitru Dragomir, după ce şeful LPF a confirmat oficial disputarea partidei.
Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că toate detaliile legate de meciul amical Dinamo - Barcelona au fost puse la punct. Dragomir a precizat că toate detaliile au fost rezolvate, stabilindu-se şi televiziunile care vor transmite partida.

BOMBA VERII: Amical de lux DINAMO - BARCELONA pe Arena Naţională
"Am văzut ce a declarat Dragomir. De unde şi până unde ştie el că televiziunile s-au înţeles pentru transmisia meciului? Momentan, drepturile TV nu au fost acordate nimănui. Am primit solicitări de la Dolce, de la Digi şi de la alte trei televiziuni, dar deocamdată nu ne-am hotărât. Nu avem de ce să ne grăbim. Vom lua o hotărâre în următoarele zile", a declarat Adrian Thiess pentru ProSport.

"Mă întreb în ce calitate anunţă preşedintele LPF că meciul se va disputa oficial? Numai organizatorii, adică eu sau Mihai Craiu, pot face public acest eveniment. Nici Dragomir şi nici altcineva de la Ligă nu ne-a sunat vreodată să ne întrebe ceva legat de meciul cu Barcelona, iar noi suntem singura sursă credibilă", a mai adăugat Adrian Thiess.


Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu