News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Te poţi angaja acum la Facebook în Londra. Lista poziţiilor disponibile

Te poţi angaja acum la Facebook în Londra. Lista poziţiilor disponibile


Facebook a început recrutările pentru primul său birou din afara Statelor Unite, în Londra. Facebook a publicat deja anunţurile de recrutare pentru cele 22 de poziţii disponibile acum la Londra. ECONOMICA.NET îţi spune ce specialişti caută angajatorii de la Facebook pentru biroul londonez. Pentru cele mai multe poziţii poţi trimite candidatura până la finalul lunii august.
Joburi în HR la biroul din Londra al Facebook
Cei care vor o carieră în recrutare pot aplica pentru unul din următoarele joburi disponibile acum la Facebook în Londra: coordonator de recrutare, manager resurse umane, technical recruiter, technical staffing business partner.
Candidaţii care ţintesc una dintre aceste poziţii trebuie să demonstreze experienţă şi expertiză solide în domeniu şi evident, trebuie să fie pasionaţi de Facebook.
Joburi în software engineering la Facebook în Londra
Pe partea de software engineering sunt disponibile acum şase poziţii la Facebook în Londra. Ca să vă faceţi o idee despre miza unui job la Facebook, vă spunem că în pachetul de beneficii oferit de companie candidatului care va fi selectat pentru postul de manager pe partea de software engineering al Facebook din Londra intră asigurare medicală, dentară, oftalmologică, asigurare de viaţă, transport până la muncă, abonament la sală, 25 de zile de concediu plătit pe an.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu