News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Calafat: Îmbrăcăminte sport confiscată de inspectorii vamali

Calafat: Îmbrăcăminte sport confiscată de inspectorii vamali

Acţionând în baza analizei de risc, lucrătorii vamali de la Biroul Vamal Calafat, unitate din subordinea Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Craiova, aflaţi în exercitarea atribuţiilor prevăzute de lege, au descoperit 82 de articole de îmbrăcăminte sport, inscripţionate Adidas, Nike şi Lacoste, mărfuri susceptibile a aduce atingere asupra drepturilor de proprietate intelectuală  ale mărcilor respective. Bunurile – fără documente de provenienţă, în valoare totală de aproximativ 3.400 de lei – au fost descoperite în bagajele a doi cetăţeni români care călătoreau pe ruta Bulgaria-România. „Conform prevederilor legale, autoritatea vamală a reţinut mărfurilor susceptibile a fi contrafăcute în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun”, se precizează într-un comunicat de presă al DRAOV Craiova.
Sursa:cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu