News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Descoperirea istorică pe care americanii au ţinut-o SECRETĂ. Cum se poate schimba lumea pe baza ei

Descoperirea istorică pe care americanii au ţinut-o SECRETĂ. Cum se poate schimba lumea pe baza ei

Cunosc despre existenţa acestor relicve încă din anii ’60, dar nu au spus numănui despre ele pentru că se temeau ca nu cumva ruşii să vină şi să le fure de sub nasul lor.

Americanii au descoperit pe fundul Oceanului Atlantic, în vestul Cubei, mai multe ruine despre care cred că ar putea fi chiar ruinele Atlantidei. Ruinele au fost găsite la o adâncime de 1.600 de metri, iar structurile masive de piatră cântăresc sute de tone.

Paul Weinzweig spune că a folosit mai multe echipamente speciale şi s-a urcat la bordul celor mai performante submarine pentru a găsi aceste ruine.

Mai mult, oamenii de ştiinţă americani spun că au găsit chiar şi un sfinx şi mai multe pietre asemănătoare celor de la Stonehenge, pe care sunt inscripţionate mesaje într-o limbă necunoscută până acum.

Nu se ştie încă vechimea acestui sit, însă cu siguranţă are peste 10.000 de ani.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu