News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Dunărea Calafat a devenit liderul Ligii a IV Dolj, prin victoria de astăzi, 3-0 cu CSJ Ştiinţa Craiova!

Dunărea Calafat a devenit liderul Ligii a IV Dolj, prin victoria de astăzi, 3-0 cu CSJ Ştiinţa Craiova!

 Astăzi pe stadionul Dunărea din Calafat, s-au întâlnit formaţia locală cu acelaşi nume şi CSJ Ştiinţa Craiova.Formaţia craioveană antrenată de fostul fotbalist de la U Craiova, Daniel Mogoşanu, a venit la Calafat cu gândul de a nu pierde acest meci şi de a obţine chiar victoria, dacă formaţia Dunărea va prinde o zi mai slabă astăzi. Dar socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg şi craiovenii s-au recunoscut învinşi la finalul celor 90 de minute de joc ! În prima repriză oaspeţii nu au avut nici o ocazie clară de gol, jocul lor desfăşurându-se până în apropierea careului de 16 metri al calafetenilor. În schimb Dunărea a avut două mari ocazii, una care a fost fructificată dintr-o lovitură liberă în minutul 27, scorul devenind 1-0 şi încă un şut bun scos în ultimă instanţă chiar de pe linia porţii de un fundaş advers, portarul fiind depăşit. La pauză Dunărea a intrat cu avantaj pe tabela de marcaj, 1-0 şi spectatorii prezenţi în număr destul de mare în tribune, au fost mulţumiţi de evoluţia echipei favorite ! După pauză, cei care au evoluat mai convingător au fost tot calafetenii, care au avut numeroase faze de poartă, unele chiar foarte bune pentru a înscrie, dar oaspeţii s-au apărat chiar cu întreg efectivul şi Dunărea nu a mai putut înscrie până aproape de încheiera meciului. Reduta craioveană a rezistat fără să primească un nou gol până în min.80, atunci când Dunărea a mai înscris o dată la o lovitură de colţ, 2-0 şi în min.90 dintr-o acţiune colectivă, scorul devenind 3-0 pentru gazde ! Cum Prometeu Craiova a fost învins aseară pe teren propriu de cei din Işalniţa(0-2), Dunărea Calafat este acum liderul seriei cu 13 puncte la activ, urmată de Prometeu cu 12 puncte ! În meciul următor Dunărea va evolua în deplasare la Podari, întâlnind formaţia locală FC.
SURSA:calafatlive.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu