News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Facebook a declarat război conturilor şi like-urilor false. A început să le şteargă

Facebook a declarat război conturilor şi like-urilor false. A început să le şteargă


Facebook a început să înlăture conturile fictive şi Like-urile false, în cadrul unei operaţiuni menite să ducă la o reţea de socializare mai "curată". 

Sute de mii de pagini din toată lumea au început să-şi piardă din fanii de pe Facebook după ce reţeaua de socializare a declanşat o operaţiune de eliminare a conturilor false şi a Like-urilor nelegitime, scrie techcrunch.com. Una dintre acestea este Texas HoldEm Poker a celor de la Zynga, pe locul trei ca nivel mondial ca popularitate, care a pierdut peste 100.000 de Like-uri în fiecare zi. 

Situaţia nu va fi însă la fel de gravă pentru toată lumea. "În medie, mai puţin de 1% dintre like-urile pentru fiecare pagină vor fi înlăturate, asta dacă paginile au respectat regulile noastre de funcţionare şi nu au cumpărat fani la kilogram", au declarat reprezentanţii Facebook. 
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu