News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

IMAGINEA care a readus-o pe CRAIOVA în FOTBALUL EUROPEAN

IMAGINEA care a readus-o pe CRAIOVA în FOTBALUL EUROPEAN


Situaţia Universităţii Craiova este cunoscută şi în Italia. Fanii lui Napoli au afişat un banner de susţinere a oltenilor la meciul cu Lazio, disputat, miercuri seară, în etapa a 5-a din Serie A.

Napoletanii au afişat acelaşi banner pe care suporterii Universităţii l-au tot arătat pe unde au avut ocazia şi pe care scria, în italiană, "Dreptate pentru U.Craiova!". Mesajul le-a purtat noroc celor de la Napoli, care s-au impus cu 3-0 în faţa celor de la Lazio.

Universitatea Craiova a fost dezafiliată provizoriu de către FRF în vara anului 2011, după un conflict între Mircea Sandu, şeful federaţiei, şi patronul grupării din Bănie, Adrian Mititelu. Clubul oltean a câştigat procesul în instanţele civile, dar nu este înscris în acest moment în nici o competiţie.
Sursa:realitatea.net
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu