News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Fenomen spectaculos: Un orăşel din Scoţia a fost acoperit cu spumă albă (VIDEO)

Fenomen spectaculos: Un orăşel din Scoţia a fost acoperit cu spumă albă (VIDEO)


O localitate pescărească din Aberdeen, Scoţia, a fost acoperită de o spumă albă, un fenomen rar, care i-a uimit pe localnici, scrie Daily Mail. Străzile, casele şi maşinile oamenilor au fost acoperite de o spumă de culoare albă.

Satul Footdee, cunoscut de locali drept Fittie şi care este situat în extremitatea estică a portului Aberdeen, a fost acoperit de o pătură de spumă albă - formată dintr-un amestec de nisip şi apă.

Meteorologii au explicat că fenomenul a apărut din cauza vântului puternic. Acesta a făcut ca Marea Nordului să fie agitată şi a ridicat valuri neobişnuit de mari, care s-au năpustit spre ţărm.

Nu a fost singurul efect al vremii rele. Sute de case au fost inundate în urma ploilor torenţiale care au căzut în regiunile din nordul Angliei şi al Ţării Galilor. Localnicii au fost avertizaţi că ploile vor continua şi că trebuie să se aştepte la noi inundaţii şi, eventual, evacuări ale gosodăriilor.

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu