News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Internet GRATUIT în şcolile şi instituţiile publice din România. Cererea premierului Ponta, pusă în aplicare până în 2013

Internet GRATUIT în şcolile şi instituţiile publice din România. Cererea premierului Ponta, pusă în aplicare până în 2013


Primul ministru Ponta i-a cerut ministrului Comunicaţiilor, Dan Nica, ca din banii obţinuţi la licitaţia pentru licenţe 4G să pregătească finanţarea proiectului care prevede introducerea, anul viitor, a unei reţele gratuite de Internet wireless în toate şcolile şi instituţiile publice. Solicitarea a fost făcută la începutul şedinţei de miercuri a Guvernului, informează Mediafax.

Premierul a mai declarat că România este deja prima ţară din Europa Centrală şi de Est care a acordat licenţe 4G şi poate performa în domeniul IT şi printr-un astfel de proiect de introducere a reţelelor de Internet wireless în şcoli.

Potrivit ministrului Educaţiei, Ecaterina Andronescu, este nevoie şi de resurse în acest sens. 

"Trebuie să aveţi grijă ca în timpul orelor să nu stea toată lumea pe Internet, dacă se poate", i-a spus premierul Ponta ministrului Educaţiei.

România prinde viteză pe internet. Până la finalul anului, serviciile 4G vor fi disponibile publicului.
Sursa:antena3.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu