News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Iaht german, în pericol de răsturnare pe Dunăre. Polițiștii de frontieră români au reușit să îl salveze

Iaht german, în pericol de răsturnare pe Dunăre. Polițiștii de frontieră români au reușit să îl salveze


MEHEDINȚI: Momente de panică pentru pasagerii unui iaht german, blocat pe Dunăre. Ambarcațiunea de agrement a rămas blocată într-un banc de nisip și exista pericolul să se răstoarne în cazul în care apele Dunării ar fi scăzut. Unul dintre pasageri a sunat la numărul de urgență 112 iar o ambarcaţiunea rapidă de intervenţie a poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Gârla Mare s-a deplasat la locul incidentului, pentru a evita o eventuală răsturnare a navei de agrement.
Nava de intervenţie a poliţiei de frontieră a ajuns la locul unde se afla iahtul, l-a stabilizat cu ajutorul unei parâme şi l-a tras din bancul de nisip repunându-l în şenalul navigabil în condiţii de siguranţă. Conducătorul iahtului german a declarat că naviga după o hartă mai veche şi nu a cunoscut traseul şenalului navigabil fapt ce a condus la eşuarea ambarcaţiei într-un banc de nisip, în orice moment existând posibilitatea răsturnării acesteia. Cetățeanul german și-a continuat călătoria spre Constanța.
Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu