News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Oltenii vor să bată recordul: Pregătesc cea mai mare ciorbă de praz

Oltenii vor să bată recordul: Pregătesc cea mai mare ciorbă de praz


SLATINA. Oltenii se pregătesc de sărbătoare. În cadrul festivalului “Oltenii şi restul lumii”, pe lângă spectacolele din cele patru zile de festival şi parcul de distracţii amplasat în parcarea fostului magazin Oltul, organizatorii le-au pregătit în acest an oltenilor o surpriză: în cea de-a doua zi de festival, pofticioşii vor putea savura câte o porţie de ciorbă de praz, gătită în bucătăriile mobile amplasate în aceeaşi locaţie.

Concursul „Oltenii şi restu’ lumii”, organizat de Primăria Slatina se va desfăşura în intervalul 4-7 octombrie.

.„În data de 5 octombrie vrem să gătim cea mai mare ciorbă de praz, între orele 11.00 şi 17.30, în bucătăriile mobile amplasate în zona fostului magazin Oltul. În fiecare seară vom avea spectacole şi momente artistice, acţiuni în stradă – târguri de produse agroalimentare, fructe, legume, lactate, târgul meselor populare tradiţionale”, a spus Mihaela Stana, viceprimarul Slatinei.
Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu