News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Muniţie neexplodată, descoperită în Tunarii Noi

Muniţie neexplodată, descoperită în Tunarii Noi

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a fost solicitat să intervină, în cursul zilei de duminică, cu o autospecială pirotehnică, pentru ridicarea a două bucăţi de proiectil perforant, de calibrul 37 mm, în localitatea Tunarii Noi. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, cele două proiectile au fost descoperite de un localnic, Mitel D., în timp ce făcea curăţenie în grădina sa. Bărbatul a anunţat descoperirea făcută prin 112, pirotehniştii prezentându-se la locuinţa sa, de unde au ridicat şi transportat muniţia la un depozit specializat, unde va rămâne până la detonarea controlată. Specialiştii ISU Dolj recomandă celor care descoperă muniţie neexplodată în timpul unor lucrări sau săpături, să nu le atingă sau să le lovească, să nu încerce să demonteze focoasele sau alte elemente componente, ci să anunţe cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.
Sursa:cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu