News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Nu a respectat indicatorul STOP şi a băgat în spital un tânăr

Nu a respectat indicatorul STOP şi a băgat în spital un tânăr

Un bărbat în vîrstă de 34 de ani, din comuna doljeană Maglavit, a băgat un tânăr în spital, iar pe altul l-a accidentat uşor.
Şoferul s-a urcat băut la volan, iar pe raza localităţii nu a respectat indicatorul STOP şi nu a acordat prioritate de trecere unui moped şi a intrat direct în el. În urma accidentului şoferul mopedului a ajuns la spital în stare gravă, iar un alt tânăr ocupant al vehiculului a suferit leziuni uşoare „Şoferul vinovat de producerea accidentului s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. A fost testat cu apartul etilotest, iar rezultatul fiind de0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat“, a spus Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.
Sursa:lupamea.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu