News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

În Dolj, 83.000 de copii încep şcoala

În Dolj, 83.000 de copii încep şcoala

Clopoţelul deschide luni astăzi noul an şcolar 2012-2013, care va fi mai lung cu o zi decât cel precedent şi cu două serii de boboci la învăţământul primar. În Dolj, 183.000 de elevi vor anima clasele celor 205 unităţi cu personalitate juridică. Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj a precizat că şcoala va începe în toate localităţile, la fel ca şi în anii precedenţi. „Nu este nici mai bine, nici mai rău faţă de anii trecuţi. Se vor deschide şcolile din toate localităţile. Nu avem situaţii în care elevii să facă naveta în alte comune din…
Sursa:gds.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu