News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Petrom a ieftinit benzina

Petrom a ieftinit benzina


Petrom a ieftinit preţul benzinei, ajustând astfel valoarea la cotaţiile internaţionale.
Preţul benzinei a scăzut astăzi în staţiile Petrom cu 7 bani pe litru. În momentul de faţă benzina standard costă 6.21 bani pe litru, în timp ce benzina extra 99 costă 6,63 bani pe litru. Aceasta este prima scădere după aproape 3 luni de creşteri consecutive ale preţului carburanţilor. Însă dacă este să privim de la începutul anului şi până în prezent, vom vedea că plătim cu aproape 1 leu mai mult decât la începutul anului, ceea ce înseamnă că şi plinul costa mai mult cu aproape 40 de lei. La nivel european însă, românii stau destul de bine. În Europa, nivelul mediu al costului benzinei este de 1.7 euro, în timp ce în ţara noastră acesta este de 1,35 euro. De la începutul anului următor este posibil ca preţul benzinei să crească din nou, mai ales că vor fi aplicate noi accize.
Sursa:lupamea.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu