News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

După 22 septembrie vom avea 28 grade Celsius

După 22 septembrie vom avea 28 grade Celsius


Estimarea evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 18 septembrie – 1 octombrie 2012 pentru Regiunea Oltenia.
upă primele două zile mai calde ale intervalului de prognoză, va urma o răcire, iar temperaturile maxime vor scădea, în medie, cu aproximativ 6oC. După 22 septembrie vremea se va încălzi din nou, devenind caldă pentru această perioadă şi se vor atinge medii termice de 28 oC ziua şi 14 oC noaptea. O uşoară tendinţă de răcire este de aşteptat spre sfârșitul perioadei de prognoză. Va ploua în data de 20 septembrie, în general slab cantitativ, iar restul intervalului probabilitatea de apariţie a ploilor va fi foarte redusă.
Sursa:lupamea.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu