News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Podul Vidin-Calafat, după 13 ani de aşteptări

Podul Vidin-Calafat, după 13 ani de aşteptări

După 13 ani de aşteptări, Calafatul intră pe harta Coridorului IV European a transportului de marfă şi călători. Podul Vidin-Calafat va fi inaugurat, cel mai probabil, pe 1 martie 2013. Între timp, municipalitatea lucrează la construirea unei centrale electrice care să cogenereze agent termic pentru oraş şi atragerea de investitori, având două variante pentru realizarea unui parc industrial.  Primăria Calafat a reluat proiectul construirii unei centrale electrice care să furnizeze prin cogenerare energie termică pentru oraş. Municipalitatea pune la dispoziţie un teren de opt hectare, pe care-l concesionează pentru 49 de ani viitorului investitor.
Sursa:gds.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu