News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

CASIERA DE LA SPITALUL CALAFAT ARESTATA

CASIERA DE LA SPITALUL CALAFAT ARESTATAIoana Popescu (53 de ani), casieră la Spitalul Calafat, a fost arestată, ieri, pentru 20 de zile, fiind acuzată de săvârşirea infracţiunilor de fals intelectual şi delapidare.

În urma activităţilor de investigare întreprinse de lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat – Compartimentul Investigarea Fraudelor, s-a stabilit că femeia şi-a însuşit suma de 74.505 lei în perioada 10.09.2007 – 31.08.2012.
Banii proveneau din omisiunea consemnării în registrul de casă a operaţiunilor de încasare a contravalorii prestărilor medicale acordate pacienţilor şi a taxei de vizită.
Poliţiştii au recuperat suma de 56.000 lei, care a fost restituită.
Sursa:ziaruldecalafat.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu