News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

INFORMARE METEO: răcire accentuată şi intensificări ale vântului

INFORMARE METEO: răcire accentuată şi intensificări ale vântului

ANM a emis, duminică, o informare meteo de răcire accentuată a vremii, valabilă în intervalul 8 octombrie, ora 2:00 – 9 octombrie, ora 8:00. Toate regiunile sunt vizate de informarea ANM.


Începând din cursul nopţii de duminică spre luni şi până în dimineaţa zilei de marţi, 9 octombrie, temperatura aerului va marca o scădere accentuată în toate regiunile, vremea devenind rece pentru această perioadă din an. 

Aer polar, de luni. PROGNOZA PE TREI ZILE

Totodată, vântul se va intensifica treptat, depăşind la rafală 50-60 km/h, iar în zona montană 80 km/h. La munte, la altitudini de peste 1800 m vor fi precipitaţii mixte.

Duminică vremea va fi frumoasă şi în continuare deosebit de caldă pentru începutul lunii octombrie. Temperaturile maxime vor fi de la 19-20 de grade în Maramureş, până la 29-30 de grade în Lunca Dunării. Cerul va fi variabil, mai mult senin în regiunile sudice şi estice.

După lăsarea serii, un front atmosferic rece îşi va face întrarea prin nord-vest, astfel, înnorările se vor accentua progresiv în vestul, centrul şi nordul ţării, unde va începe să plouă, iar vântul se va intensifica.

Luni, vremea se va răci accentuat. Va pătrunde aer rece polar, care va determina scăderea apreciabilă a temperaturii aerului în toate regiunile. Astfel, se vor înregistra maxime între 10-12 grade în nordul ţării şi în depresiuni şi cel mult 19-20 de grade în extremitatea de sud.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu