News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Şoseaua de centură a Calafatului reabilitată de ministerul transporturilor

Şoseaua de centură a Calafatului reabilitată de ministerul transporturilor

Mircea Guţă se pare că a găsit soluţia în vederea reparării întregii şosele de centură a Calafatului , lucrare ale cărei costuri se ridică la peste 20 miliarde lei vechi . Astfel împreuna cu Mihai Voicu si cu Horaţiu Buzatu(consilier al ministerului transporturilor şi secretar de stat , membru al PNL Dolj şi prieten al primarului Calafatului) s-a gasit solutia transferării acestei sosele la ministerul transporturilor care sa suporte costurile reabilitarii ei . Şansele reabilitării drumului cresc mai ales având în vedere faptul ca Mihai Voicu va fi ministrul Transporturilor ân mandatul urmator.
Sursa:ziaruldecalafat.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu