News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

7.72 kg. cannabis descoperite de câinii de serviciu în Vama Calafat

7.72 kg. cannabis descoperite de câinii de serviciu în Vama Calafat


Poliţiştii de frontieră de la Calafat au descoperit 7,72 kilograme de cannabis ascunse într-un autoturism condus de un cetăţean polonez care venea din Grecia, câinele de serviciu al grănicerilor descoperind drogurile în roata de rezervă şi în scaunul din faţă al maşinii, informează realitatea.net.

"Duminică, în jurul orei 12.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism marca Peugeot, cetăţeanul polonez Edward J., în vârstă de 33 ani. Bărbatul era însoţit de cetăţeana poloneză Natalia W., în vârstă de 22 ani, şi cei doi se deplasau din Grecia cu destinaţia finală Polonia", precizează Poliţia de Frontieră. Poliţiştii de frontieră au făcut un control amănunţit asupra mijlocului de transport, folosindu-se de câinele de serviciu care a semnalat existenţa unor substanţe stupefiante.  Astfel, în urma controlului fizic efectuat de către poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au fost descoperite, ascunse sub scaunele din faţă şi în roata de rezervă, 20 colete învelite în folie de plastic, care conţineau o substanţă vegetală. "În urma testelor preliminare, substanţa, în greutate totală de 7,72 kg, a reacţionat pozitiv la cannabis", explică sursa citată. Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Servicului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Dolj. Poliţiştii de frontieră au întocmit celor doi cetăţeni polonezi acte premergătoare de cercetare penală pentru introducere sau scoatere din ţară de droguri de risc, cei în cauză fiind prezentaţi procurorilor DIICOT Craiova, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu