News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Ultimul segment al podului Calafat-Vidin ar putea fi instalat maine

Ultimul segment al podului Calafat-Vidin ar putea fi instalat maine

Vineri sau cel mai târziu în câteva zile va fi instalat ultimul segment al construcţiei podului Calafat-Vidin, a declarat astăzi ministrul bulgar al transporturilor Ivailo Moskovski. Întrebat de Agerpres dacă ar fi posibil ca la data de 1 ianuarie 2013 comisarul european pentru politică regională, Johannes Hahn, să traverseze fluviul pe acest pod, aşa cum îşi dorise în această vară, Moskovski a spus că cel mai probabil acest lucru va fi posibil chiar de mâine sau cel mai târziu în următoarele câteva zile. După instalarea ultimului segment, urmează lucrări de finalizare, a căror efectuare depinde de condiţiile meteorologice, a precizat Moskovski.Podul Calafat-Vidin, al doilea care leagă malurile bulgăresc şi românesc ale Dunării, va avea o lungime de aproximativ doi kilometri, două benzi rutiere pe sens, o linie de cale ferată, două trotuare şi o pistă pentru biciclişti. Costul construcţiei, care până în anul 2011 era estimat la circa 225 de milioane de euro, se va ridica cel mai probabil la peste 250 milioane de euro până la finalizarea proiectului.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu