News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Gabriela B,de 16 ani, lovită,miercuri, pe trecerea de pietoni la Calafat

Gabriela B,de 16 ani, lovită,miercuri, pe trecerea de pietoni la Calafat

 La 16.00, poliţiştii din Calafat au fost anunţaţi de reprezentanţii Spitalului Municipal Calafat că la Secţia de Primiri Urgenţe a unităţii medicale s-a prezentat Gabriela B., de 16 ani, care a declarat că în ziua respectivă, puţin înaintea orei 14.00, în timp ce încerca să traverseze bulevardului „Tudor Vladimirescu” pe trecerea pentru pietoni, a fost lovită de un autoturism al cărui conducător a părăsit locul faptei, fără să-l intereseze starea victimei. Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, au fost demarate cercetări, poliţiştii stabilind că autorul este Gheorghe Pîrvan, de 55 de ani, din Calafat. „În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului”, a precizat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu