News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Xu Chang, primul profesor de limba chineză în Craiova

Xu Chang, primul profesor de limba chineză în Craiova

CRAIOVA. O tânără profesoară din China a venit la Craiova, pentru a preda limba chineză elevilor de la Colegiul Elena Cuza. Xu Chang este deja de două săptămâni în Bănie și a declarat că îi place deja orașul, precum și mâncarea și oamenii de aici.
Președintele Ion Prioteasa consideră că este un pas înainte pentru județul Dolj, prin prisma legăturilor de afaceri care se pot dezvolta între județul nostru și provincia Guangdong.
Xu Chang a declarat că s-a acomodat deja cu orașul.
” Îmi place foarte mult, vremea, clădirile, mâncarea, totul este uimitor şi impresionant. Un proverb chinez spune că te îndrăgosteşti de un oraş datorită locuitorilor săi. Acum îmi dau seama ce adevărat este acest proverb”, a spus Xu Chang.
Județul Dolj este al treilea județ partener în proiectul Confucius.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu